Kamp Lucija Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Kamp Lucija ***

Avtokamp Lucija leži na polotoku Seča v Portorožu. Odlikujeta ga lega in površina v izmeri šestih hektarjev s kapaciteto do 1000 gostov. Je sodobno opremljen kamp z lastno trgovino.
Spoštovani gostje,

v Sava Hotels & Resorts epidemiološko sliko v Sloveniji natančno spremljamo. Ker varnost naših gostov in zaposlenih postavljamo na prvo mesto, smo uvedli nadstandardne higiensko zaščitne ukrepe Higienski Standard Plus

Pogosta vprašanja glede rezervacij in ukrepov
Za vas smo na enem mestu zbrali najbolj pogosta vprašanja gostov glede ukrepov na naših destinacijah ter tega, kdo lahko koristi rezervacijo in kdaj. Vabimo vas, da si jih preberete. Za vas smo zbrali tudi vse informacije o koriščenju turističnih bonov, ki jih glede na aktualno dogajanje redno dopolnjujemo.

Imate rezervacijo pri nas?
Če bi si zaradi trenutne situacije želeli vašo rezervacijo stornirati ali jo prestaviti, vam omogočamo, da to storite povsem brezplačno. Na voljo smo vam v naših kontaktnih centrih: 
Termeinfo.shr@sava.si /02 512 22 00
Bledinfo@hotelibled.com / 04 579 16 00
Obalabooking@h-bernardin.si / 05 690 70 00

Bodimo skupaj, varno. Sava Hotels & Resorts

Kamp Lucija je s svojo ponudbo primeren za družine z otroki in za goste, ki prihajajo v kamp z avtodomi in šotori. Na novo je urejen predel s 45 prostori, namenjenimi predvsem lastnikom oziroma uporabnikom avtodomov.

Prostori so opremljeni s priključkom za elektriko in vodo, v neposredni bližini pa je urejena oskrbovalna postaja za avtodome.

Skupno kamp obsega 550 parcel, od tega je 204 opremljenih tudi z vodo. V sanitarijah je urejena previjalnica za dojenčke. Lastnikom domačih živali je na voljo tudi zunanji tuš za kopanje njihovih ljubljenčkov.

Kamp ponuja raznovrstne aktivnosti, kot so: brezžični internet, otroško igrišče s peskovnikom, gugalnico in toboganom. Poleg tega se v neposredni bližini nahajajo tenis igrišča, igrišče za mini golf, odbojko, košarko, rokomet in nogomet. V poletni sezoni lahko obiskovalci uživajo v morskih radostih na urejenem in varovanem kopališču z enostavnim dostopom v morje, primerno za vse generacije. Na urejenem delu kopališča hišni ljubljenčki niso dovoljeni.

Odpiralni čas:

Camp Lucija je s 30.5.2020 spet odprt. 

Lokacija

Sava Turizem, d. d.
Kamp Lucija ***
Seča 204
6320 Portorož
+386 5 690 6000
GPS koordinate
E 13° 36' 2"
N 45° 30' 7"