Apartmaji Vila Barka ***, Portorož - Hoteli Bernardin
overlay
Previous
Next
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Apartmaji Vila Barka ***

Apartmaji Vila Barka so primerni za družine, nahajajo se v hotelskem kompleksu St. Bernardin. Vsi apartmaji so klimatizirani in vključujejo balkon s pogledom na morje ali zunanji bazen.Zasebna plaža in majhna marina sta oddaljeni le nekaj korakov v neposredni bližini Hotela Vile Park in Histrion. V neposredni bližini se nahajajo otroška igrala ter mini club.
Na naših destinacijah lahko unovčite turistične bone. Vse informacije o unovčitvi turističnih bonov smo za vas zbrali na enem mestu. Preverite in nas obiščite!
Apartmaji Vila Barka z 25 apartmaji, so del hotelskega naselja St. Bernardin v sklopu Hotela Vile Park med Piranom in Portorožem, ki povezuje 5 vil z 216 sobami. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Vsi apartmaji so klimatizirani in vključujejo balkon ter opremljneno kuhinjo z jedilnico. Zasebna plaža, majhna marina, otroška igrala ter mini club so oddaljenji le nekaj korakov stran. Wi-Fi internetna povezava je možna v apartmajih brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Posebnosti apartmajev

Zajtrk in večerja za apartmaje Vila Barka sta v Hotelu Histrion, od koder je tudi neposreden dostop v morski vodni park Termaris in Wellness Benedicta. Pri bazenu je tudi bar s široko ponudbo osvežilnih pijač.

Apartmaji Vila Barka so odprti odprt v poletni sezoni, od aprila do oktobra. Prijava ob prihodu je na recepciji Hotela Vile Park.

Morski vodni park Termaris

Morski vodni park Termaris v Portorožu je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski Obali. Del več kot 1.000 m2 vodnih površin v okviru hotelskega naselja St. Bernardin je namenjen gostom, ki si želite oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. 

Plaža

Plaža je odprta v poletni sezoni. Na plažo lahko dostopajo brezplačno gostje Hotela Histrion, Hotela Vile Park in apartmajev Vila Barka. Ležalniki in senčniki so proti doplačilu. Pri bazenu je hotelski bar s široko ponudbo osvežilnih pijač ter na novo postavljena igrala za otroke.  

#spetskupaj

Veseli nas, da smo lahko #spetskupaj. Da bo vaš oddih pri nas zares brezskrben, smo vpeljali številne ukrepe varnosti in zaščite in jih poimenovali Higienski Standard Plus. Vi pa se samo prepustite oddihu in si napolnite baterije za povratek v vsakdan!
  • Najnovejša tehnologija dezinfekcije sob, ki ima certifikat tudi za delovanje proti korona virusu. 
  • Komplet osebne zaščite za vsakega gosta.
  • Oprema skupnih prostorov s termo-kamerami in brezkontaktnimi razkuževalci rok.
  • Restavracije po meri nove realnosti, a z vsem udobjem, ki ga naši gostje zaslužite.
  • Omejitev števila kopalcev na naših kopališčih.
Vodni park: V Hotelu Histrion
Vstop v casino: V Hotelu Histrion
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Brezplačen brezžičini internet
Wellness center: V Hotelu Histrion
Lokalna kulinarika
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Zunanji bazen
Prijava v hotel po 14.00 Odjava iz hotela do 10.00

Lokacija

St. Bernardin Resort
Hotel Vile Park
Obala 2
6320 Portorož
05 695 30 00
GPS koordinate
E 13° 34' 26"
N 45° 30' 55"

O destinaciji

Portorož in Piran nudita obiskovalcem avtentično kulturno raznolikost. Piran ponuja fascinantno zgodovino skupaj z navdihujočo sodobnostjo.

Več o destinaciji >>

Sobe in apartmaji

Standardni družinski apartma (2 odrasla + 2 otroka) z balkonom in pogledom na morje

Samostojni in udobni apartmaji, delno s pogledom na morje in delno s pogledom na nakupovalno ulico. 

Ponudba v apartmajih: spalnica, dnevni prostor z raztegljivim kavčem, kuhinja, kabelska televizija, telefon, kopalnica s tušem, sušilec za lase, klimatska naprava, balkon.

Velikost apartmajev: 39 m2
Velikost postelj: 1 zakonska postelja 160 x 210 cm in 1 raztegljiv kavč ali dodatno ležišče 100 x 200 cm