Grand hotel Bernardin ***** , Portorož - Hoteli Bernardin
Grand Hotel BernardinVrhunsko udobje in eleganca v enem
overlay
Rezerviraj svojo namestitev!

Grand Hotel Bernardin *****

Prestižni Grand Hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa s savnami, različnimi masažami in notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima razkošno zasebno plažo.
Na naših destinacijah lahko unovčite turistične bone. Vse informacije o unovčitvi turističnih bonov smo za vas zbrali na enem mestu. Preverite in nas obiščite!

Grand Hotel Bernardin razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 superior delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Grand Restaurant, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem ter pokrita terasa. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.


Nove hotelske sobe so oblikovane v skladu s sodobnimi hotelskimi trendi, na način, da omogočijo prijetno bivanje, obenem pa nudijo vse udobje, ki ga pričakujejo poslovni in počitniški gostje. 

Dovolite si razvajanje v sobi s pogledom, kjer se prepletata vrhunsko udobje in eleganca v enem.

Grand Hotel Bernardin - rooms with a sea view - Spherical Image - RICOH THETA

Največji kongresni center v Sloveniji

V Grand Hotelu Bernardin se nahaja največji kongresni center v Sloveniji. Primeren je za organizacijo najrazličnejših dogodkov na enem najlepših delov slovenske obale. Največja dvorana, Europa, sprejme do 1100 udeležencev. Večnamenska zasnova kongresnega centra Bernardin omogoča organizacijo različnih prireditev: kongresov, seminarjev, delavnic, različnih predstavitev, tiskovnih konferenc in poslovnih srečanj, pa tudi banketov, modnih revij in svečanih večerij.

Organizacija porok

V Grand Hotelu Bernardin na izjemni lokaciji tik ob obali mladoporočencem pomagamo organizirati nepozabno poroko po njihovih željah.

Nadstandardna plaža

Na plaži Grand Hotela Bernardin s poletjem obogatimo ponudbo s programom Perfect Summer Club. Poseben nabor storitev je namenjen vsem tistim, ki se želijo še dodatno razvajati in uživati z nadstandardnimi plažnimi storitvami v objemu sončnih dni. 

Polnilna postaja za električne avtomobile

Gostom in drugim uporabnikom električnih vozil ponujamo možnost polnjenja avtomobilov vseh uveljavljenih znamk na polnilni postaji z zmogljivostjo 22 kW. Postajo smo vgradili tik ob vhodu v hotel in omogoča hkratno polnjenje dveh električnih vozil.

#spetskupaj

Veseli nas, da smo lahko #spetskupaj. Da bo vaš oddih pri nas zares brezskrben, smo vpeljali številne ukrepe varnosti in zaščite in jih poimenovali Higienski Standard Plus. Vi pa se samo prepustite oddihu in si napolnite baterije za povratek v vsakdan!

Najnovejša tehnologija dezinfekcije sob, ki ima certifikat tudi za delovanje proti korona virusu. 
Komplet osebne zaščite za vsakega gosta.
Oprema skupnih prostorov s termo-kamerami in brezkontaktnimi razkuževalci rok.
Restavracije po meri nove realnosti, a z vsem udobjem, ki ga naši gostje zaslužite.
Omejitev števila kopalcev na naših kopališčih.

Bazen z morsko vodo
Vodni park: v Hotelu Histrion
Vstop v casino: v Hotelu Histrion
Fitness
Mini klub
Plaža
Berzplačno parkirišče
Brezplačen brezžičini internet
Wellness center
Lokalna kulinarika
Kongresni center
Varstvo otrok: proti doplačilu
Klimatizirani prostori
Zunanji bazen: plaža Hotela Vile Park
Prijava v hotel po 14:00 Odjava iz hotela do 11:00

Lokacija

St. Bernardin Resort
Grand Hotel Bernardin
Obala 2
6320 Portorož
GPS koordinate
E 13° 34' 9"
N 45° 31' 1"

O destinaciji

Portorož in Piran nudita obiskovalcem avtentično kulturno raznolikost. Piran ponuja fascinantno zgodovino skupaj z navdihujočo sodobnostjo.

Več o destinaciji >>

Sobe in apartmaji

Deluxe soba z zakonsko ali z enojnima posteljama s pogledom na morje in balkonom

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe in kopalnice  23 m
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm ali 2 ločeni postelji 100 x 200 cm.

Deluxe dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem s pogledom na morje in balkonom

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe in kopalnice  23 m2
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm ali 2 ločeni postelji 100 x 200 cm + dodatno ležišče 80 x 190 cm

Deluxe superior soba s pogledom na morje in balkonom

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba. 

Velikost sobe: 37 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 220 x 210 cm

*Vse sobe so v zgornjem nadstropju s čudovitim razgledom.

Deluxe Družinska soba z balkonom

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba. 

Velikost sobe: 
27 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 220 x 210 cm. Raztegljiv kavč: 160 x 190cm. 

*Vse sobe so v prvem nadstropju.

Mala družinska suita s pogledom na morje in balkonom

Ponudba v sobi: balkon, SAT TV, radio, telefon, brezžični internet, pisalna miza, mini bar, klimatska naprava, kopalnica – tuš ali kad, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe in kopalnice 34 m
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 180 x 200 cm + ležišče 110 x 200 cm v ločeni spalnici.

Suita s pogledom na morje in balkonom

Ponudba v apartmaju:  spalnica, predprostor, dnevni prostor, balkon,  sef, pisalna miza, mini bar, SAT TV, radio, telefon, kabelski internet, kopalnica z masažno kadjo, sušilec za lase, paket za osebno higieno, kopalni plašč, copati, storitev bujenja/budilka, 24-urna sobna postrežba.

Velikost sobe: 64 m2 
Velikost postelje: 1 zakonska postelja 200 x 200 cm + dodatno ležišče 110 x 200 cm

Posebna ponudba