Nega obraza Wellness Laguna - Hoteli Bernardin

Nega obraza - Wellness Laguna

Cenik storitev

Afroditina nega obraza s kisikom
Nega z izdelki PURE OXYGEN koži pomaga, da ponovno "zadiha" ter ji tako pomaga povrniti njeno idealno formo. Deluje z učinkom "druge kože", saj je koža po negi kot prerojena: rožnata, voljna, spočita in vidno pomlajena.

60 min: 50 EUR


Klasična nega obraza
Nega obraza zajema površinsko čiščenje kože in piling za odstranjevanje nečistoč. Masaža in ustrezna maska obazu povrneta svežino ter kožo navlažita.

60 min: 48 EUR

80 min: 65 EUR


Lifting nega obraza
Po temeljitem čiščenju se s posebnim serumom in izbrano tehniko masaž obraza obdeluje gube na obrazu. Postopek vlaži, napenja in učvrsti kožo, tako da postane vidno prenovljena.

80 min: 65 EUR


Vlažilna nega obraza
Kožo na obrazu površinsko očistimo, s pilingom odstranimo kožno nečistočo. Nego nadaljujemo z izdelki, ki so namenjeni globinskemu vlaženju ter regeneraciji suhe in utrujene kože.

80 min: 63 EUR


Nega obraza z zlatom
Razkošna nega obraza vsebuje delce zlata, ki pospešujejo komunikacijo med celicami kože. Visoka koncentracija izoflavonov stimulira proizvodnjo kolagena in elastina. Po negi je koža vidno zglajena.

60 min: 65 EUR


Nega obraza s hialuronsko kislino
Nega obraza s hialuronsko kislino omogoča popolno navlažitev kože. Po negi je koža prožna, mladostno sveža in vitalna.

60 min: 65 EUR


Nega za občutljivo kožo
S pomočjo učinkovitosti "spa termalne vode" blažimo težave, povezane z občutljivo kožo. Ta nega je primerna za vse vrste občutljivih kož, saj ji znova zagotovimo lagoden in prijeten občutek.

45 min: 40 EUR


Masaža obraza, vratu in dekolteja z masko
Intenzivna masaža obraza, vratu in dekolteja izboljša prekrvitev kože in jo oskrbi s kisikom. Posebni masažni gibi povečajo elastičnost kože, tvorbo kolagena in elastina ter zavirajo staranje. Nego zaključimo z nanosom hranljivo-vlažilne maske.

25 min: 28 EUR


Nega kože okoli oči
Koža okoli oči je tanka in občutljiva, zato na tem mestu hitro nastajajo gubice. S posebno nego, masažo in masko zgladimo drobne gubice, omilimo znake utrujenosti in podočnjake ter zmanjšamo oteklost in zabuhlost.

45 min: 38 EUR


Piling z masko obraza
Izberemo ga glede na tip kože. S pilingom odstranimo odmrle celice na obrazu in s tem omogočimo maski in hranljivim snovem, da bolje prodrejo v kožo. Po pilingu nanesemo masko.

30 min: 27 EUR


Masaža obraza
Posebna masažna tehnika izboljša prekrvitev, pospeši tvorbo kolagena in elastina ter upočasni staranje.

20 min: 20 EUR


AHA kislinski premaz za obraz
Nega s sadnimi kislinami se izvaja spomladi in jeseni, kožo temeljito očisti, spodbuja sintezo kolagena, blaži znake staranja, odpravlja nepravilno pigmentacijo kože, poveča hidratacijo, normalizira izločanje lojnic ter izboljša videz kože.

25 min: 21 EUR


Paket 5x AHA kislinski premaz za obraz
Vključuje 5 premazov. Nega s sadnimi kislinami se izvaja spomladi in jeseni, kožo temeljito očisti, spodbuja sintezo kolagena, blaži znake staranja, odpravlja nepravilno pigmentacijo kože, poveča hidratacijo, normalizira izločanje lojnic ter izboljša videz kože.

110 min: 95 EUR


DODATKI K NEGI OBRAZA

Oblikovanje obrvi: 20 min: 11 EUR


Barvanje obrvi: 15 min: 8 EUR


Barvanje trepalnic: 20 min: 8 EUR